Specializuoti antikorupciniai mokymai viešųjų pirkimų, įdarbinimo, sveikatos apsaugos ir kitose srityje

Įvairiuose sektoriuose (sveikatos apsaugos ir įdarbinimo, ūkio priežiūros, ES lėšų skirstymo ar statybų ir kituose), veikiančių organizacijų darbuotojams suteiksime žinių ir suformuosime praktinius įgūdžius kaip atpažinti korupciją ir kaip tinkamai veikti jai pasireiškus darbinėse situacijose.

Mokymų tikslas – padėti darbuotojams suprasti korupcijos sąvoką, jos kilmę, rūšis, pasekmes, svarbiausias prevencines korupcijos priemones, įstatymus numatančius teisinę atsakomybę už korupcines veiklas.

Mokymų turinys:

  • Korupcijos reiškinys ir socialinės prielaidos korupcijai Lietuvoje;
  • Korupcijos žala žmogui, visuomenei ir valstybei;
  • Korupcijos prevencijos sistema ir teisinis reglamentavimas;
  • Kovos su korupcija kryptys ir jų efektyvumas;
  • Antikorupcinės politikos formavimas, įgyvendinimas, specialiosios priemonės.

Mokymų nauda:

Darbuotojai įgis žinias apie dažniausiais korupcijos apraiškas įstaigose ir biudžetinėse organizacijose, susipažins su pagrindiniais korupcijos prevencijos tikslais, uždaviniais ir teisiniu reglamentavimu. Sužinos apie korupcijos pasireiškimo tikimybės nustatymo klaidas ir patirtis, praktinius aspektus.  Taip pat pagilins žinias apie metodinius reikalavimus korupcijos prevencijos programai, priemonių planams parengti ir jų efektyviam veikimui užtikrinti (dažniausios klaidos ir geriausias patirtis, įgyvendinimo ir kontrolės mechanizmai).


Susidomėjote ir norite detalesnės informacijos ar komercinio pasiūlymo – susisiekite su mumis!


DETALUS PASLAUGOS APRAŠYMAS

 

Scroll to top